mandag 14. april 2008

5 års Jubileum HURRA!!!

For noen dager siden så var jeg inne på Blekkhuset yahoo siden og tittet etter mine første postinger om North Star Stamps, og fant ut at 14 April var datoen for første posting!
Blekkhuset var oss, norske stampleres, første "hjem" og det er der mange av oss ble kjent med hverandre for mange år siden. Så de fleste av denne gjengen har mange av mine første stempler.

Om dere lurer på hvilke som var først for 5 år siden se HER nr 1-2 C var de første og nr 3C er blitt byttet ut og finnes ikke mere. nr 8-9 B var mine første jule stempler så det ble laget mange plater det første året. minst 10 stk tror jeg.

For 5 år siden var det bare 1 norsk firma som jeg viste om som solgte UM stempler, Stampanavia. Og monterte var DYRT på den tiden. Så når jeg oppdaget UM så var jeg i fyr og flamme!! Det var billigere og tok mindre plass. og så fant jeg en produsent som var lett å jobbe med og jeg kunne produsere mine egne stempler. Jeg var så spent på om de første stemplene ville selge,men det gjore de og jeg kunne bruke overskuddet til å lage flere stempler og slik har det ofte vært siden. Og jeg har fått tilfredstilt min egen gummi mani. Jeg har hatt det morro med å produsere stempler ...prøve nye ting. jeg er ganske "old school" ennå, men med å produsere Clearstamps på 5 års jubilet så er det jo ganske passende. Noe nytt er på gang.

Jeg fant ut at jeg ikke hadde inne så mange av mine første plater.... så om jeg skulle gi noen tilbud inne på rubberstamp forumet, vårt nye hjem, så måtte jeg velge noen andre , så jeg valgte dem jeg hadde mest inne av for tiden. SÅ LANGT LAGERET REKKER!!! Først til mølla ....
http://www.rubberstamps.no/forums/index.php?showtopic=19470&hl=

1 kommentar:

Grete sa...

Og i disse dager er det også 5 år siden du var på den første messa som ble arrangert i en barnehage i Sandnes .......