fredag 2. mai 2008

Takk for godt besøk på messen.


Messa for i år er over og jeg starter å komme til hektene igjen. Må takke alle kunder som tok turen bortom min stand hilste på meg eller handlet hos meg. Jeg stor koste meg.... forutenom noen minutter på lørdags morgen når plutselig kassa ikke ville velge.
Det var noen travle dager, men det er slik det burde være. Og hadde jeg ikke hatt Bente og Trine til å hjelpe meg så hadde jeg vært ganske mye mere stresset.
TAKK TIL DERE BEGGE TO!

Det tok noen dager å komme over lite søvn og det store tempoet. Jeg har jo ikke ligget på latsiden etter messa heller da.I tillegg til vanlig jobbså har jeg har pakket varer til kunder , bestilt mere varer, vært på Tirsdags treff hos Bente etter etter jobb så få ut mere varer.onsdag gikkogså til jobb og til å pakke varer før det ble nok en tur til Bente og litt mere kreativ utfoldelse. Jaggu startet ikke 1.mai også med nok en tur til Bente .... det ble 10 kort på noen timer hverdag. Slikt går det når gubben hennes er ute av huset! ;-)

Er gøy å få litt mere tid til å sitte å jobbe... jeg har startet med å få mere orden på hobby rommet også, så blir det nok mer å legge ut!

Legger ut et kort jeg laget på messa.... baktanken var å lage kort med ting jeg solgte og det gjør jeg her!

Jeg solgte/selger stickers, CS Tekst stemplet,CS bårder og Stickles glitterlim. dete er en kombinasjon av dem alle!

1 kommentar:

Wenche sa...

Gratulerer med blogg!

Skikkelig flotte de siste stempelplatene dine! Skulle bare hatt litt mer cash i lomma ..... :)

Kommer nok til å følge med i bloggen din med jevne mellomrom!

Ha en fin helg

-Pulverheksa