torsdag 22. mai 2008

Stempel helg med Bente


Når musene (Gubbene) er borte ... så danser bente og jeg på bordet.

ble et pr kort i går....magnolia av alle ting men disse syntes jeg ble veldig fine da!

Er flere på gang men dette er en smakebit .... av Sommeren tror jeg!

onsdag 21. mai 2008

Gnukk og Flick!


Siden nytt år så har vel denne teknikken bredd om seg og i denne utgaven av Ett Trykk så har de tatt opp dette. Her er et kort jeg laget forrige uke med mine egne stempler og denne teknikken! kanter og noen av blomstene har fått et støk med glitterlim også!

lørdag 17. mai 2008

Et av mine siste kort.


Her er et av kortene jeg laget hos Turid.

det er laget med 3B Baby platen .

tirsdag 13. mai 2008

Kort produksjonen i gang!

Det har vært noen harde dager ....
Etter en rolig helg på Hvaler, stakk jeg innom Turid , Din Hobby , i gressvik og laget 10 kort søndag kveld. Var hjemme i Skedsmo kl 2.30 om natta.....
Så var jeg på tur til Marianne på BærimsVerk for en Grill/ stempel kveld.... der ble det 11 kort og vips så var kl 2.30 om natten igjen .... var hjemme kl 3 og måtte opp kl 5 på jobb!! tiden går fort når man har det gøy!
og i dag var det jobb og Bente Dag! kjørte fort opp til Hakkadal etter jobb og jobbet videre med korta fra i går o g laget flere Rubb & flick BG. men sluttet av til normal tid da jeg var litt vel trøtt... har ennå ikke sovet... men nå går jeg i seng! litt ..... ;-)

fredag 2. mai 2008

Takk for godt besøk på messen.


Messa for i år er over og jeg starter å komme til hektene igjen. Må takke alle kunder som tok turen bortom min stand hilste på meg eller handlet hos meg. Jeg stor koste meg.... forutenom noen minutter på lørdags morgen når plutselig kassa ikke ville velge.
Det var noen travle dager, men det er slik det burde være. Og hadde jeg ikke hatt Bente og Trine til å hjelpe meg så hadde jeg vært ganske mye mere stresset.
TAKK TIL DERE BEGGE TO!

Det tok noen dager å komme over lite søvn og det store tempoet. Jeg har jo ikke ligget på latsiden etter messa heller da.I tillegg til vanlig jobbså har jeg har pakket varer til kunder , bestilt mere varer, vært på Tirsdags treff hos Bente etter etter jobb så få ut mere varer.onsdag gikkogså til jobb og til å pakke varer før det ble nok en tur til Bente og litt mere kreativ utfoldelse. Jaggu startet ikke 1.mai også med nok en tur til Bente .... det ble 10 kort på noen timer hverdag. Slikt går det når gubben hennes er ute av huset! ;-)

Er gøy å få litt mere tid til å sitte å jobbe... jeg har startet med å få mere orden på hobby rommet også, så blir det nok mer å legge ut!

Legger ut et kort jeg laget på messa.... baktanken var å lage kort med ting jeg solgte og det gjør jeg her!

Jeg solgte/selger stickers, CS Tekst stemplet,CS bårder og Stickles glitterlim. dete er en kombinasjon av dem alle!