mandag 14. april 2008

5 års Jubileum HURRA!!!

For noen dager siden så var jeg inne på Blekkhuset yahoo siden og tittet etter mine første postinger om North Star Stamps, og fant ut at 14 April var datoen for første posting!
Blekkhuset var oss, norske stampleres, første "hjem" og det er der mange av oss ble kjent med hverandre for mange år siden. Så de fleste av denne gjengen har mange av mine første stempler.

Om dere lurer på hvilke som var først for 5 år siden se HER nr 1-2 C var de første og nr 3C er blitt byttet ut og finnes ikke mere. nr 8-9 B var mine første jule stempler så det ble laget mange plater det første året. minst 10 stk tror jeg.

For 5 år siden var det bare 1 norsk firma som jeg viste om som solgte UM stempler, Stampanavia. Og monterte var DYRT på den tiden. Så når jeg oppdaget UM så var jeg i fyr og flamme!! Det var billigere og tok mindre plass. og så fant jeg en produsent som var lett å jobbe med og jeg kunne produsere mine egne stempler. Jeg var så spent på om de første stemplene ville selge,men det gjore de og jeg kunne bruke overskuddet til å lage flere stempler og slik har det ofte vært siden. Og jeg har fått tilfredstilt min egen gummi mani. Jeg har hatt det morro med å produsere stempler ...prøve nye ting. jeg er ganske "old school" ennå, men med å produsere Clearstamps på 5 års jubilet så er det jo ganske passende. Noe nytt er på gang.

Jeg fant ut at jeg ikke hadde inne så mange av mine første plater.... så om jeg skulle gi noen tilbud inne på rubberstamp forumet, vårt nye hjem, så måtte jeg velge noen andre , så jeg valgte dem jeg hadde mest inne av for tiden. SÅ LANGT LAGERET REKKER!!! Først til mølla ....
http://www.rubberstamps.no/forums/index.php?showtopic=19470&hl=

onsdag 9. april 2008


Til Messen i Skedsmo så har jeg da produser nye stempel plater!
I alle år til nå så har produsert i rød gummi fra usa. Nå prøver jeg meg på Clearstamps produsert i Norge. Når jeg får taket på dette så kan jeg produsere fortere og få dem fortere enn før.


Denne gangen har jeg hatt så mange ideer og planer at jeg kunne ha laget 8 tror jeg, men så langt her det blitt bare 4. Det er planer om flere, men når alle kommer det vet jeg ikke...
Siden disse clearstamps er relativt dyrere å kjøpe inn så blir også prisene satt opp.
så disse kommer til å ligge på 199,- stk


Så langt her det blitt en med bårder av forskjellige slag.
Flott for innramming av motiver og på kanten av kort.


Den første jeg laget var en plate med tekster.... men kan ALDRI ha for mange tekster!!!!
Særlig ikke når du er en kort maker! Å ha tekster for hånd er viktig for meg.
Disse er en blanding av gode ønsker og vennskap. Det er jo dem slikt vi ønsker alle. men kan også kombinere noen av disse med "Min Venn" teksten i bånn.
Disse vil passe meget godt sammen med platen med sommerblomster.
Men tekster trengs alltid .... ;-)


Sommeren er på vei og da er det tid for blomster.
Disse vil passe til mange teknikker sammen med distress blekk og ikke minst tekster.
Jeg ville også lage en litt tøff plate.
Da ble det denne med Tribal motiver og litt tøff tekst ... så har man noe man kan sende til de gutta og pikene som ikke ER så sukker søte!
Dette er en plate som har slått veldig godt ann!
Håper dere liker dem også!